Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over relaties

In tranen door de zoon opgebiecht : het is uit liefde voor onze vader dat we het maar slikken.......

Meestal spreek ik alleen met de volwassenen, omdat de meeste problemen in samengestelde gezinnen op te lossen zijn zonder dat ik de kinderen daarbij nodig heb. In dit geval waren er de nodige problemen tussen de vrouw en haar stiefkinderen. Het ging om grote kinderen 14, 15 en 16 jaar, 2 zonen, 1 dochter. Mevrouw had zelf ook 2 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie. Deze konden goed overweg met ...

Lees meer >>

Op 7 juni 2017

Stiefkind in het 2e huis: geen eigen kamertje

Herman en Kitty waren zich  volstrekt van geen kwaad bewust. Jaren geleden was Herman gescheiden. De scheiding verliep zonder grote problemen. Samen met Kitty  was hij een nieuw gezin gestart, ze kregen samen een dochtertje, nu 6 jaar.  Kevin, 9 jaar was het zoontje van Herman uit zijn vorige relatie. Hij kwam een keer per 14 dagen een weekend, maar gaf de laatste tijd steeds vaker ...

Lees meer >>

Op 7 juni 2017

5 Tips voor een geslaagde eerste date!

1. Denk positief! Ook al had je een rotdag en zit zowat alles tegen! Iedereen zoekt toch een positief ingestelde partner die opgewekt in het leven staat! Dus begin zeker niet te zeuren of te klagen op een date; niemand is op zoek naar die persoon! Blijf positief!! 2. Wees verzorgd en stijlvol! Besteed de nodige aandacht aan je kleding, make-up (niet te veel en wees subtiel met parfum!) en een ...

Lees meer >>

Op 14 november 2014

Hoe kan ik in contact komen met andere mensen?

Het is zeer waarschijnlijk dat je deze zinnen vaker gehoord hebt: ‘je moet nieuwe mensen leren kennen’ of ‘kruip uit je schulp en spreek mensen aan.’ Zoals je zelf gemerkt hebt is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Lees meer >>

Op 16 mei 2012

Geen misverstanden meer

Tussen mannen en vrouwen is een verschil in het openhartig praten over gevoelens. Dit stamt af van onze voorouders. Kunnen we daar iets aan doen?

Lees meer >>

Op 2 april 2012