Dromen we of is dit de realiteit?

Het is eigenlijk allemaal best snel gegaan tussen ons. Vorig jaar november was er het eerste e-mail contact en na wat heen en weer gemaild te hebben, hebben we op sinterklaasavond elkaar voor het eerst live in een cafeetje in Raalte ontmoet. Het was een hele gezellige avond en we hebben heel wat af gebabbeld. Een week later hebben we samen op de Holterberg gewandeld en hadden onze gesprekken wat meer diepgang. En weer een week later is André (Den Ham) voor het eerst bij mij thuis (Apeldoorn) geweest.

En tsja, sindsdien is de liefde tussen ons alleen maar meer gaan opbloeien. We komen beiden uit hetzelfde milieu (arbeidersgezin), spreken beiden dezelfde taal (ABN en dialect) en alles voelt wederzijds zo goed en vertrouwd aan. Dromen we of is dit de realiteit? We genieten intens en met volle teugen van elkaar.

Eind mei zijn we samen voor 10 dagen naar Schotland op vakantie geweest. We hebben een rondreis door de Schotse Highlands gemaakt en hebben er een paar dagen Edinburgh aan vast geplakt. Het was een schitterende en fantastische vakantie en tsja daar in Edinburgh hebben we besloten om te gaan samenwonen. Onze liefde voor elkaar is zo puur en hecht dat wij de rest van ons leven graag met elkaar willen delen.

We hopen in het najaar de daad bij het woord te kunnen voegen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
De ultieme relatietest: het in elkaar zetten van een PAX-kast van Ikea hebben wij inmiddels goed doorstaan.

Langs deze weg willen wij jullie (i.c. Dating Oost) hartelijk bedanken voor jullie internetbemiddeling. Jullie hebben aan de bakermat van ons liefdesgeluk gelegen en wij zullen ons dat altijd blijven herinneren en uitdragen.

Dating Oost een begrip in Oost-Nederland, een datingbureau die actief (singleparty), gemoedelijk en een echt “mensen-mens” is.
Dank je wel voor alles en heel veel succes met jullie missie toegewenst!

Groetjes André en Gerda.

Op February 21, 2013