Artikel afbeelding

Dating of serieuze relatiebemiddeling?

Het is best verwarrend: Je ziet aan de lopende band reclames op TV voor datingsites en apps en soms voor relatiebemiddeling. Het verschil is groot, veel mensen hebben moeite om het onderscheid te zien. Dating is makkelijk: Je hebt het voor het uitkiezen en het is over het algemeen zonder ook maar enig ‘commitment’.

Zelfs als je al een relatie hebt of getrouwd bent zijn er mogelijkheden om een tweede liefde via een datingsite te ontmoeten. Als dat hetgeen is dat je zoekt, hoef je eigenlijk niet verder te lezen. Daar houden relatiebemiddelingsbureaus zich niet mee bezig.

Zij kennen iedereen persoonlijk

Maar als je, na een relatie, weer op zoek bent naar iemand die daadwerkelijk weer iets kan gaan betekenen in je leven, dan zijn zij er wel voor je! Dat is namelijk waarin ze gespecialiseerd zijn. Om te beginnen kennen ze iedereen die zich inschrijft persoonlijk.

Ze komen meestal bij je thuis om kennis met je te maken en een vrijblijvend gesprek met je te hebben. Hierin leren ze je kennen en krijgen een goede indruk van wie je bent en wie je zoekt.

Relatiebemiddeling is duur?
Een misvatting! Een volle boodschappenkar is duurder…

Kijk voor kwalitatief goede bureaus op de website van de branchevereniging BVSK en vraag daar gericht informatie op over werkwijzen en tarieven.

Via relatiebemiddeling leer je mensen kennen waarvan je weet dat ze ongebonden zijn, serieus op zoek zijn naar een relatie, en ook in jouw plaatje passen. Dat is toch wat je wilt!

Niet oeverloos daten, swipen, appen en frustraties oplopen. Dat is zonde van je tijd en geld en is vaak alsnog duurder dan persoonlijke. Die vonk kunnen wij ook niet garanderen, passende voorstellen wel!

Draai je leven 180 graden en leef weer echt!

Neem je leven weer in eigen hand, dat is waar het bij ons om gaat.

We hebben allemaal klappen gehad in het leven waar we behoorlijk door geraakt zijn. Nu is het tijd om er iets moois van te maken!

Samen die fantastische vakantie doen, terrasje pakken, een etentje buiten de deur of gewoon samen leuke of soms minder leuke dingen doen. Kortom: samen lief en leed delen!

Samen is alles zoveel leuker: Neem die stap en investeer in je toekomst.

Op February 1, 2021