Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Broek 3 B
    9511 PR Gieterveen
  • 06-28633962
  • Website

Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo

IndiviDuo helpt singles in Drenthe, Groningen en Friesland via persoonlijke bemiddeling met het vinden van een passende partner. Daarnaast worden activiteiten en workshops voor singles georganiseerd. Ook geeft IndiviDuo persoonlijke begeleiding bij de zoektocht naar jouw partner. De matchmaker van IndiviDuo kent alle singles die zijn ingeschreven en heeft ze aan huis bezocht. Jouw gegevens komen niet op internet.

Past IndiviDuo bij jou?
Je bent single en wilt graag een passende partner vinden voor een serieuze relatie. In je huidige omgeving vind je nu geen partner die goed bij jou past.
De meeste singles die zich inschrijven zijn tussen de 40 en de 75 jaar en wonen, werken of zijn getogen in Drenthe of Groningen. Grote kans dat je hier jouw vriendenkring hebt opgebouwd en wellicht hier familie hebt wonen. Begrijpelijk dat je jouw toekomstige partner of maatje in een vertrouwde omgeving zoekt.

IndiviDuo kan je helpen om iemand te vinden bij wie je jezelf kunt zijn en blijven. Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!
Bel 06-28 633 962 of ga naar de website van IndiviDuo.


Foto's van Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuoDeze bemiddelaar in het kort

Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK):

Nee

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens:

Ja