Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Hoofdkantoor Kerkplein 16
    6581 AC Malden
  • 088 022 64 64
  • Website

Date & Match Relatiebemiddeling

Date & Match is een landelijke organisatie die zich richt op singles die volop in het leven staan, maar alleen de liefdevolle relatie ontbreekt. Wij bemiddelen voor singles op MBO, HBO en universitair niveau, vanaf 25 jaar en tot 80 jaar.

Nederland telt vele singles, maar niet iedereen kiest hiervoor! Op enig moment komt toch het besef dat de alledaagse dingen van het leven nog leuker kunnen zijn, als je die kunt delen met een partner. 

Onze kracht

“Ik denk dat onze kracht is dat we oprecht vinden dat we het allerleukste bedrijf van Nederland zijn. Wat is er mooier dan, al is het indirect, een serieuze bijdrage te mogen leveren aan de liefde? Elke kandidaat die zich inschrijft is uniek en geen dag is hetzelfde. We doen er als team alles aan om, voor we twee mensen aan elkaar voorstellen, er al bijna zeker van zijn dat het een geslaagde date gaat worden. Doordat we zo grondig en zorgvuldig te werk gaan – denk naast het selecteren, screenen, netwerken en bijscholing ook aan de samenwerking met andere professionals – lukt dit negen van de tien keer ook. De kick die je krijgt als een match geslaagd is, daar kan niets tegenop. Dat geldt voor de matchmakers en kandidaten, maar ook voor mij. We doen het samen.”

 
Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK):

Ja

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens:

Ja