sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • de Wellenkamp 1501
  6545 NK Nijmegen
 • 06 46 025 600
 • Website

Date & Match Relatiebemiddeling

Regio Gelderland/Zuid-Limburg


Sinds 22 mei 2018 ben ik franchisenemer van Date & Match Relatiebemiddeling. Mijn rayons zijn Gelderland en Zuid Limburg. Ik ben van origine een Limburger die sinds zijn 21ste in Nijmegen woont.
Ik ben al jaren een match maker als Werving & Selectie consulent.
Verbinden van mensen doe ik graag zowel privé als zakelijk. Ik ben een pleaser die wil dat mensen tevreden zijn met wat ik doe.

Date & Match onderscheidt zich van de meeste bureaus doordat ze echt bij de mensen thuis komen en minimaal er twee uur voor uittrekken om te weten wie iemand is en wat hij of zij zoekt. Dus geen geschuif met profielen in geautomatiseerde bestanden maar aandacht voor de klant. Pas dan kunnen we eventueel een goede match maken.

Ik heb er heel veel zin en kan niet wachten op de eerste kaartjes van een stel uit Parijs die samen zijn gebracht door onze bemiddeling.


Onze visie hebben we vertaald in drie kernwaarden:
Persoonlijk
Tijdens de gehele periode heb je contact met één consulent, vanaf het eerste telefonische kennismaking gesprek, de intake, en alle contact momenten tijdens de zoektocht.
Wij voeren het intake gesprek bij jou thuis, waardoor een vertrouwde sfeer ontstaat en wij de mogelijkheid krijgen om jou echt te leren kennen. Hierdoor kunnen wij een eerlijk en oprecht profiel van jou maken.
Wij vinden het heel belangrijk om met jou een persoonlijke band op te bouwen, zodat er een vertrouwensband ontstaat. Zo kunnen we samen echt gericht op zoek gaan naar de perfecte match.
Energiek
Wij krijgen heel veel positieve energie van het matchen van singles, want wat is er nou mooier dan een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van anderen! Deze energie stralen we uit en steken we in ons werk en onze collega’s. Date & Match is een hecht team waarin iedereen een bijdrage levert aan ons succes en is er ruimte voor eigen initiatieven. Wij geloven er in dat je alleen met zo’n hecht team kunt groeien in waar we voor staan.
Kwaliteit
Wij zoeken onze consulenten met veel zorg uit op de juiste ervaring en karakter eigenschappen.
Ons team bestaat uit mensen met ervaring in coaching en bemiddeling, we zijn empathisch, kunnen goed luisteren en op een prettige en respectvolle manier richting geven in de zoektocht.
Hierdoor kunnen wij heel goed inschatten welke persoon bij jou past, en bieden alleen een match aan als wij er volledig achter staan.
Het kan voorkomen dat wij samenwerken met andere bureaus, om zo de kans op een match te vergroten. De bureaus waar we mee matchen kennen we persoonlijk en voldoen aan onze maatstaven.


Foto's van Date & Match RelatiebemiddelingDate & Match Relatiebemiddeling in het kort

Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK):

Ja

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens:

Ja

Doelgroep

 • 55+
 • Algemeen
 • Alleenstaande ouders
 • Etniciteit
 • Hoogopgeleid
 • Jongeren
 • LGBTQ+
 • Regio
 • Religieus