Date & Match Relatiebemiddeling


Achter 't Schop 33 5262 PL Vught
06 81919578 Klik om te bellen

Over Date & Match Relatiebemiddeling

Date & Match is een landelijke organisatie die zich richt op singles die volop in het leven staan, maar alleen de liefdevolle relatie ontbreekt. Wij bemiddelen voor singles op MBO, HBO en universitair niveau, vanaf 30 jaar en tot 80 jaar.

Nederland telt vele singles, maar niet iedereen kiest hiervoor! Op enig moment komt toch het besef dat de alledaagse dingen van het leven nog leuker kunnen zijn, als je die kunt delen met een partner.

Onze kracht

“Ik denk dat onze kracht is dat we oprecht vinden dat we het allerleukste bedrijf van Nederland zijn. Wat is er mooier dan, al is het indirect, een serieuze bijdrage te mogen leveren aan de liefde? Elke kandidaat die zich inschrijft is uniek en geen dag is hetzelfde. We doen er als team alles aan om, voor we twee mensen aan elkaar voorstellen, er al bijna zeker van zijn dat het een geslaagde date gaat worden. Doordat we zo grondig en zorgvuldig te werk gaan – denk naast het selecteren, screenen, netwerken en bijscholing ook aan de samenwerking met andere professionals – lukt dit negen van de tien keer ook. De kick die je krijgt als een match geslaagd is, daar kan niets tegenop. Dat geldt voor de matchmakers en kandidaten, maar ook voor mij. We doen het samen.”

Onze visie hebben we vertaald in drie kernwaarden:
Persoonlijk
Tijdens de gehele periode heb je contact met één consulent, vanaf het eerste telefonische kennismaking gesprek, de intake, en alle contact momenten tijdens de zoektocht.
Wij voeren het intake gesprek bij jou thuis, waardoor een vertrouwde sfeer ontstaat en wij de mogelijkheid krijgen om jou echt te leren kennen. Hierdoor kunnen wij een eerlijk en oprecht profiel van jou maken.
Wij vinden het heel belangrijk om met jou een persoonlijke band op te bouwen, zodat er een vertrouwensband ontstaat. Zo kunnen we samen echt gericht op zoek gaan naar de perfecte match.
Energiek
Wij krijgen heel veel positieve energie van het matchen van singles, want wat is er nou mooier dan een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van anderen! Deze energie stralen we uit en steken we in ons werk en onze collega’s. Date & Match is een hecht team waarin iedereen een bijdrage levert aan ons succes en is er ruimte voor eigen initiatieven. Wij geloven er in dat je alleen met zo’n hecht team kunt groeien in waar we voor staan.
Kwaliteit
Wij zoeken onze consulenten met veel zorg uit op de juiste ervaring en karakter eigenschappen.
Ons team bestaat uit mensen met ervaring in coaching en bemiddeling, we zijn empathisch, kunnen goed luisteren en op een prettige en respectvolle manier richting geven in de zoektocht.
Hierdoor kunnen wij heel goed inschatten welke persoon bij jou past, en bieden alleen een match aan als wij er volledig achter staan.
Het kan voorkomen dat wij samenwerken met andere bureaus, om zo de kans op een match te vergroten. De bureaus waar we mee matchen kennen we persoonlijk en voldoen aan onze maatstaven.

Foto's

Date & Match Relatiebemiddeling in het kort

Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK)

Ja

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens

Ja

Doelgroep

55+
Algemeen
Alle singles
Alleenstaande ouders
Etniciteit
Hoogopgeleid
Jongeren
Lgbtq+
Regio
Religieus
Zijzoekthaar & Hijzoekthem

Onze locatie

Date & Match Relatiebemiddeling


Achter 't Schop 33 5262 PL Vught
06 81919578 Klik om te bellen