Date & Match Relatiebemiddeling


Herenstraat 92 92 3911 JH Rhenen
06 511 249 09 Klik om te bellen

Over Date & Match Relatiebemiddeling


Regio Utrecht/Flevoland


Mijn naam is Rianne, aangenaam!

Ik ben getrouwd met de voor mij perfecte match, Willem! Wij mogen ons gelukkig prijzen met een prachtzoon van 1 jaar en wonen op de Utrechtse Heuvelrug.

Met trots mag ik mijzelf vanaf juli 2018 een professioneel matchmaker noemen! Met mijn achtergrond in de psychologie, onderzoek naar de liefde, ervaring in de (arbeids)bemiddeling, enthousiasme en eerlijkheid help ik singles uit de provincie Flevoland, Utrecht aan de juiste Date & Match.

Ben jij op zoek naar een partner en woonachtig in de provincie Utrecht of Flevoland? Dan help ik jou graag in deze zoektocht naar een fijne relatie!

Ik maak graag persoonlijk kennis met jou, zodat ik mijn steentje kan bijdragen aan jouw (liefdes) geluk!

Tot ziens!

Date & Match Relatiebemiddelingsbureau is een landelijke organisatie die in 2005 is opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor singles vanaf 25 jaar tot 80 jaar en ouder; van MBO tot universitair niveau.
De missie van Date & Match is op een persoonlijke, eerlijke en oprechte wijze de perfecte match te vinden voor de singles in Nederland.


Onze visie hebben we vertaald in drie kernwaarden:
Persoonlijk
Tijdens de gehele periode heb je contact met één consulent, vanaf het eerste telefonische kennismaking gesprek, de intake, en alle contact momenten tijdens de zoektocht.
Wij voeren het intake gesprek bij jou thuis, waardoor een vertrouwde sfeer ontstaat en wij de mogelijkheid krijgen om jou echt te leren kennen. Hierdoor kunnen wij een eerlijk en oprecht profiel van jou maken.
Wij vinden het heel belangrijk om met jou een persoonlijke band op te bouwen, zodat er een vertrouwensband ontstaat. Zo kunnen we samen echt gericht op zoek gaan naar de perfecte match.
Energiek
Wij krijgen heel veel positieve energie van het matchen van singles, want wat is er nou mooier dan een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van anderen! Deze energie stralen we uit en steken we in ons werk en onze collega’s. Date & Match is een hecht team waarin iedereen een bijdrage levert aan ons succes en is er ruimte voor eigen initiatieven. Wij geloven er in dat je alleen met zo’n hecht team kunt groeien in waar we voor staan.
Kwaliteit
Wij zoeken onze consulenten met veel zorg uit op de juiste ervaring en karakter eigenschappen.
Ons team bestaat uit mensen met ervaring in coaching en bemiddeling, we zijn empathisch, kunnen goed luisteren en op een prettige en respectvolle manier richting geven in de zoektocht.
Hierdoor kunnen wij heel goed inschatten welke persoon bij jou past, en bieden alleen een match aan als wij er volledig achter staan.
Het kan voorkomen dat wij samenwerken met andere bureaus, om zo de kans op een match te vergroten. De bureaus waar we mee matchen kennen we persoonlijk en voldoen aan onze maatstaven.

Date & Match Relatiebemiddeling in het kort

Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK)

Ja

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens

Ja

Doelgroep

55+
Algemeen
Alleenstaande ouders
Hoogopgeleid
Jongeren
Regio
Religieus

Onze locatie

Date & Match Relatiebemiddeling


Herenstraat 92 92 3911 JH Rhenen
06 511 249 09 Klik om te bellen