Date & Match Relatiebemiddeling


Achter ‘t Schop 33 5262 PL Vught
06 418 762 52 Klik om te bellen

Over Date & Match Relatiebemiddeling

Regio Brabant/Limburg


Sinds mei 2018 ben ik franchisenemer van Date & Match Relatiebemiddeling voor de rayon Noord-Brabant en Limburg.

Ik ben een echte Brabantse in hart en nieren. Mijn hele leven al woonachtig in het Brabantse land in/en rondom het gastvrije en mooie Den Bosch.
Dit jaar ben ik 25 jaar getrouwd met mijn man die ik zeker wel mijn maatje mag noemen. De tijd vliegt, zeker als je de juiste klik hebt gevonden. Ik heb twee dochters van 20 en 15 jaar die sterk en vrolijk in het leven staan en aan hun toekomst aan het werken zijn.

In mijn vrije tijd kan je mij vaak vinden op de tennisbaan of op andere sportvelden.  Sport is naast mijn werk en gezin mijn uitlaatklep en vind ik één van de meest belangrijkste dingen in het leven. Het vergroot je vriendengroep, je netwerk, je wordt er sterk van zowel mentaal als fysiek en het houdt je gezond.

Ik hou van sporten zoals tennis, padel, golf en wandelen en ben daarnaast vaak op het hockeyveld als coach of als toeschouwer bij mijn dochter. Naast deze bezigheden vind ik mijn vrienden en familie erg belangrijk en maak ik daar tijd voor. Ik zal altijd een moment vinden om hen te bezoeken of iets leuks te gaan doen met een vriendin.

Onze visie hebben we vertaald in drie kernwaarden:
Persoonlijk
Tijdens de gehele periode heb je contact met één consulent, vanaf het eerste telefonische kennismaking gesprek, de intake, en alle contact momenten tijdens de zoektocht.
Wij voeren het intake gesprek bij jou thuis, waardoor een vertrouwde sfeer ontstaat en wij de mogelijkheid krijgen om jou echt te leren kennen. Hierdoor kunnen wij een eerlijk en oprecht profiel van jou maken.
Wij vinden het heel belangrijk om met jou een persoonlijke band op te bouwen, zodat er een vertrouwensband ontstaat. Zo kunnen we samen echt gericht op zoek gaan naar de perfecte match.
Energiek
Wij krijgen heel veel positieve energie van het matchen van singles, want wat is er nou mooier dan een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van anderen! Deze energie stralen we uit en steken we in ons werk en onze collega’s. Date & Match is een hecht team waarin iedereen een bijdrage levert aan ons succes en is er ruimte voor eigen initiatieven. Wij geloven er in dat je alleen met zo’n hecht team kunt groeien in waar we voor staan.
Kwaliteit
Wij zoeken onze consulenten met veel zorg uit op de juiste ervaring en karakter eigenschappen.
Ons team bestaat uit mensen met ervaring in coaching en bemiddeling, we zijn empathisch, kunnen goed luisteren en op een prettige en respectvolle manier richting geven in de zoektocht.
Hierdoor kunnen wij heel goed inschatten welke persoon bij jou past, en bieden alleen een match aan als wij er volledig achter staan.
Het kan voorkomen dat wij samenwerken met andere bureaus, om zo de kans op een match te vergroten. De bureaus waar we mee matchen kennen we persoonlijk en voldoen aan onze maatstaven.

Date & Match Relatiebemiddeling in het kort

Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK)

Ja

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens

Ja

Doelgroep

55+
Algemeen
Alleenstaande ouders
Etniciteit
Hoogopgeleid
Jongeren
Lgbtq+
Regio
Religieus

Onze locatie

Date & Match Relatiebemiddeling


Achter ‘t Schop 33 5262 PL Vught
06 418 762 52 Klik om te bellen