Hella Smeets


zesakkers 2006 6605 TD Wijchen
0246419018 Klik om te bellen

Over Hella Smeets

Relatiebureau voor 50plus

Hella Smeets Relatiebemiddeling is een toonaangevend, exclusief bemiddelend, landelijk relatiebureau voor de alleenstaande, weldenkende man en vrouw vanaf 50 jaar.

Hella Smeets is een erkend relatiebemiddelaar, erkend in 1990 door de destijds bestaande officiële Raad van Toezicht op dienstverlening bij relatievorming.

Het relatiebureau bemiddelt, begeleidt en adviseert op een persoonlijke en individuele wijze haar cliënten bij hun partnerkeuze. Deskundigheid en jarenlange ervaring hebben een groot aandeel in het welslagen van succesvolle relaties. Maar vakkennis en ervaring zijn niet voldoende, want zoeken naar de juiste partner is een heel persoonlijk initiatief voor u, dus ook voor mij. Daarom hanteer ik een individuele, persoonlijke en intensieve werkwijze waarin inlevingsvermogen een grote rol speelt.

Ook door het plaatsen van advertenties wordt het zoekgebied uitgebreid tot vele duizenden singles in geheel Nederland: de kansen nemen hierdoor fors toe.

Het is mijn overtuiging dat voor iedereen, ook voor u, een fijne passende relatie mogelijk is.

Samenvattend: inschrijving bij Hella Smeets Relatiebemiddeling is bedoeld voor partnerzoekenden die bereid zijn tijd en moeite te investeren in een toekomstige relatie waarbij professionaliteit, analyse, persoonlijke begeleiding, ervaring en privacybescherming voor u belangrijk zijn.

Hella SmeetsFoto's

Hella Smeets Relatiebemiddeling

Hella Smeets in het kort

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens

Ja

Doelgroep

55+

Onze locatie

Hella Smeets


zesakkers 2006 6605 TD Wijchen
0246419018 Klik om te bellen