IndiviDuo Relatiebemiddeling


Het Wamellant 23 1902 AS Castricum
06 24223215 Klik om te bellen

Persoonlijke Begeleiding
Unieke ABC methode
Heel Nederland, 35 tot 85 jaar

Over IndiviDuo Relatiebemiddeling

Ben je boven de 35 en op zoek naar een vaste relatie? Wil je op een leuke manier daten zonder elke keer weer die teleurstelling? IndiviDuo Relatiebemiddeling kan je daarbij helpen, we hebben er ruime ervaring in en werken in heel Nederland.

We koesteren twee kenmerken die het verschil maken. Als eerste bieden we je echt persoonlijke begeleiding. Bij IndiviDuo ben je geen nummer, maar een mens met unieke wensen en behoeften. Wij willen jou graag leren kennen en helpen graag bij het vinden van de liefde van je leven. Je krijgt daarom van ons veel persoonlijke aandacht en we investeren veel tijd, aandacht en middelen om je te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Het gaat ons om jouw wensen en behoeften, want jouw geluk staat voorop.

Daarnaast werken we met onze doeltreffende ABC-methode: Activiteiten, Bemiddeling en Coaching, desgewenst ook 1 op 1 coachingdagen. Je kunt bij ons kiezen uit drie pakketten, zodat onze hulp goed aansluit op wat jij nodig hebt. Je kan dit pakket in makkelijke maandelijkse termijnen betalen. Er staat je niets meer in de weg naar jouw ware liefde toe.

Meer weten? Bel of mail ons voor meer informatie en een kennismaking, we helpen je graag.

Jeannette Hoek

T. 085 0609101
E. jeannette@individuo.nl

www.individuo.nl

Foto's

www.individuo.nl

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens

Ja

Artikelen

Geen misverstanden meer

De meeste mannen praten niet graag openhartig over hun gevoelens. Ik denk dat dit komt omdat ze de tijd niet nemen om te bedenken wat ze van bepaalde zaken eigenlijk vinden. Dit stamt vast nog af uit...

Onze locatie

IndiviDuo Relatiebemiddeling


Het Wamellant 23 1902 AS Castricum
06 24223215 Klik om te bellen