Just2Match Miljonair Match Club


Raamstraat 9 1016 XL Amsterdam
020 - 621 11 22 Klik om te bellen

Over Just2Match Miljonair Match Club

Just2Match Miljonair Match Club
Exclusieve Matchmaking

Ontmoet de partner die jouw levensstijl begrijpt

Je leidt een leven waar velen van dromen maar het vinden van een levenspartner kan in jouw positie lastig zijn. Met jouw uiterlijk, status of welstand zijn er vaak genoeg mensen met interesse. Veel tijd om het kaf van het koren te scheiden heb je niet en in jouw netwerk loopt de ware ook niet rond. Laat je hierdoor niet ontmoedigen.

Just2Match Miljonair Match Club assisteert je bij het vinden van een serieuze en oprechte partner die uit is op het goud in jouw hart. Wij zoeken, screenen en selecteren de juiste personen op basis van jouw smaak en karakter. Je krijgt volledige inzage in de geselecteerde profielen met foto’s en bepaalt welke personen je op welke manier wilt ontmoeten.

Durf je ook als het om de liefde gaat zaken uit handen te geven? Ga dan voor Personal Matchmaking: uiterst discreet, efficiënt en helemaal van deze tijd. Met ruim 14 jaar ervaring weten wij de weg naar gedeeld levensgeluk voor je te banen. Ontdek wie je buiten je netwerk treft. Een goede relatie is goud waard investeer daarom nu in uw belangrijkste kapitaal.

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 020 - 621 11 22
0f laat je uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onze website.

Foto's

Just2Match Miljonair Match Club in het kort

Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK)

Ja

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens

Ja

Onze locatie

Just2Match Miljonair Match Club


Raamstraat 9 1016 XL Amsterdam
020 - 621 11 22 Klik om te bellen