Mental Balance Relatietherapie


Darthuizerberg 49 A 3825 BL Amersfoort
033 - 470.23.21 Klik om te bellen

Over Mental Balance Relatietherapie

Mental Balance Relatietherapie: relatietherapie, scheidingsverwerking, relatiebemiddeling bij partnerkeuze 

Relatietherapie voor Amersfoort, Utrecht, Gooi e.o.


Niets is mooier dan de liefde tussen twee mensen. Je wordt verliefd en je leeft nog lang en gelukkig. Helaas gaat dit sprookje maar zelden op. Zelfs als je een liefdevolle relatie hebt is deze niet rimpelloos. Bij sommige relaties blijft het niet bij rimpels, maar dienen zich dreigende golven aan, die een relatie in zwaar weer doen belanden en de liefde op de klippen laten lopen.

Misschien dat een of meerdere van de volgende gevoelens nu bij je opkomen. Je voelt je onbegrepen in je relatie. Jij en je partner drijven steeds verder uit elkaar. Je voelt je niet meer veilig in je relatie. Jullie proberen te communiceren maar steeds mondt het weer uit in ruzies. Er is weinig of geen intimiteit meer. Je hebt intieme gevoelens naar iemand anders. Je voelt je onprettig in de relatie, maar waar dat gevoel vandaan komt is onduidelijk. Je denkt aan uit elkaar gaan; het komt nooit meer goed.

Relatietherapie is erop gericht om relatieproblemen in kaart te brengen, de communicatie tussen de partners te bevorderen en bestaande conflicten te doorbreken. Verder kijken we welke positieve en negatieve gevoelens jullie bij elkaar opwekken en we geven nieuwe relatiedoelen vorm. Hierbij ben ik als relatietherapeut een katalysator om jullie vastgelopen relatie weer vlot te trekken, maar zeker geen scheidsrechter. De ene partner is voor mij niet (on)rechtvaardiger dan de ander.

In veel gevallen kan de relatie hernieuwd en geheeld worden. Soms lukt het niet om de relatie nieuw leven in te blazen. Dat is veelal een pijnlijke conclusie, maar met een doodlopend pad ben je op de lange termijn slechter af dan met twee gescheiden wegen die tot iets nieuws leiden.

Niet alleen veel vastgelopen relaties hebben wij weer nieuw leven in weten te blazen.
Ook mensen die niet tot een relatie weten te komen of steeds weer tegen de 'verkeerde' oplopen kunnen wij verrassend vaak (weer) op weg helpen. Het oplossen van partnerkeuzeproblemen is een specialisme van mij als relatietherapeut bij Mental Balance Relatietherapie.

Dr. Fons de Vries
Relatietherapeut

Relatietherapie voor Amersfoort, Gooi, Utrecht e.o.

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens

Ja

Onze locatie

Mental Balance Relatietherapie


Darthuizerberg 49 A 3825 BL Amersfoort
033 - 470.23.21 Klik om te bellen