Moonlight


Essenlande 48 9751 WB Haren Gn
06 42302637 Klik om te bellen

Over Moonlight

"Investeer in jezelf en je toekomst!" 

Moonlight is hét exclusieve relatiebemiddelingsbureau voor ondernemende mensen uit Friesland, Drenthe en Groningen die tussen de 25 en 65 jaar zijn én op zoek zijn naar een vriendschappelijke en/ of liefdesrelatie. 

Moonlight is opgericht door Bianka Bijsterveld. Met Moonlight wil Bianka met liefde bijdragen aan meer gelukkigere en gezondere mensen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen die een relatie hebben gezonder en gelukkiger zijn dan mensen zonder een relatie.

Wat doet Moonlight voor jou? Na een persoonlijk eerste kennismakingsgesprek op een locatie waar jij je op je gemak voelt, word je gekoppeld. Na de koppeling word je uitgenodigd voor een social mixer (borrel) in de Rietschans. Tijdens de social mixer lopen er ongeveer 40 personen rond die allen op zoek zijn naar een relatie. Uiteraard loopt er in ieder geval één persoon rond waarvan Bianka vindt dat die uitstekend bij jou matcht. Onder het genot van een hapje en een drankje bepaal jij zelf wanneer en op wie jij afstapt. Bianka is als gastvrouw aanwezig om je eventueel in contact te brengen met anderen (of je match).

Mocht je na de eerste social mixer geen klik/ vonk gevoeld hebben dan mag je zo nodig nog twee keer komen borrelen. En ook tijdens deze borrels loopt er in ieder geval één persoon rond die 'de ware' vriend(in) voor jou kan zijn.

Ben je ondernemend, een levensgenieter, voer je graag inhoudelijke gesprekken, heb je oog voor kwaliteit, houd je van reizen, sporten en/ of een goed klas wijn? En woon je in Noord-Nederland en ben je op zoek naar een serieuze vriendschappelijke en/ of liefdesrelatie? Dan matcht Moonlight goed bij jou. Wij zullen er alles aan doen om jouw lot een handje te helpen, want iedereen verdient liefde!

Voor meer informatie ga je naar www.moonlightbemiddeling.nl

"I like you to the moon and back!" Moonlight

Persoonlijke begeleiding. Van intake tot en met de match. Wij gaan net even die stap verder voor jou!

Foto's

Moonlight in het kort

Doelgroep

Hoogopgeleid

Team

Artikelen

Door hét relatiebemiddelingsbureau van Groningen, Friesland en Drenthe samen op vakantie

Moonlight is hét exclusieve relatiebemiddelingsbureau van Groningen, Friesland en Drenthe en wil je in deze blog meenemen naar hoe wij willen bijdragen aan gelukkigere en gezondere mensen. Maar eerst…...

Onze locatie

Logo Moonlight

Moonlight

Moonlight


Essenlande 48 9751 WB Haren Gn
06 42302637 Klik om te bellen