Jeannette Hoek


Het Wamellant 23 1902 AS Castricum
085 060 9101 Klik om te bellen

Over Jeannette Hoek

IndiviDuo helpt singles in Drenthe, Groningen en Friesland via persoonlijke bemiddeling met het vinden van een passende partner. Daarnaast worden activiteiten en workshops voor singles georganiseerd. Ook geeft IndiviDuo persoonlijke begeleiding bij de zoektocht naar jouw partner. De matchmaker van IndiviDuo kent alle singles die zijn ingeschreven en heeft ze aan huis bezocht. Jouw gegevens komen niet op internet.

Past IndiviDuo bij jou?
Je bent single en wilt graag een passende partner vinden voor een serieuze relatie. In je huidige omgeving vind je nu geen partner die goed bij jou past.
De meeste singles die zich inschrijven zijn tussen de 40 en de 75 jaar en wonen, werken of zijn getogen in Drenthe of Groningen. Grote kans dat je hier jouw vriendenkring hebt opgebouwd en wellicht hier familie hebt wonen. Begrijpelijk dat je jouw toekomstige partner of maatje in een vertrouwde omgeving zoekt.

IndiviDuo kan je helpen om iemand te vinden bij wie je jezelf kunt zijn en blijven. Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!
Bel 085-2500064 of ga naar de website van IndiviDuo.

Foto's

www.individuo.nl

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens

Ja

Artikelen

Geen misverstanden meer

De meeste mannen praten niet graag openhartig over hun gevoelens. Ik denk dat dit komt omdat ze de tijd niet nemen om te bedenken wat ze van bepaalde zaken eigenlijk vinden. Dit stamt vast nog af uit...

Onze locatie

Jeannette Hoek


Het Wamellant 23 1902 AS Castricum
085 060 9101 Klik om te bellen